Acte 16: Lupe Pérez García Contes cruels. Les dues misions de l’explorador

Acte 16: Lupe Pérez García

Contes cruels. Les dues misions de l’explorador

02.07.2010 - 18.09.2010

Les dues misions de l’explorador és una de les cinc peces audiovisuals de Contes cruels i el treball guanyador de la segona edició de la beca convocada per la Fundació Suñol i el Centre de Creació Can Xalant de Mataró, destinada a la producció i exposició d’un projecte de vídeo.

Formalment, el vídeo ha estat realitzat amb materials “trobats” i també amb elements audiovisuals majoritàriament obtinguts a través d’Internet i lliures de drets de propietat intel·lectual. Mentre duia a terme la cerca de les imatges i vídeos que construirien cadascun dels apòlegs, l’artista va comprovar que la Xarxa està farcida de filtres i restriccions: el que ahir podíem veure potser avui ja ha desaparegut o ha estat censurat.

Lupe Pérez García (Buenos Aires, 1970). Com a realitzadora de cinema documental, ha produït el llargmetratge Diario Argentino (2006). Actualment prepara el llargmetratge documental històric Desde la Victoria. Ha treballat com a muntadora del llargmetratge documental El cielo gira(2004) de Mercedes Álvarez, i en el camp del curtmetratge experimental, destaca el seu treball Cuentos crueles (2009).

Articles de premsa

Patrocinadors i col·laboradors

Compartir