Sessions entorn l'exposició Camins Encontrats Aula 3. Xarxa d’informació

Sessions entorn l'exposició Camins Encontrats

Aula 3. Xarxa d’informació

07.02.2017, 18:30

A més a més del programa adjunt en què s’especifiquen els tòpics a discutir, hi ha informació específica sobre els diferents temes disponible per a tots els interessats. La intenció dels organitzadors del projecte Camins encontrats i de l’exposició que ens ocupa és que l’aula esdevingui un espai essencial per aprofundir i reflexionar críticament sobre els continguts i els objectius que s’hi exposen.

 

Aula 3 — Art, recopilació: col·lecció, obra, exposició i procediment
Taula rodona amb:
Sergi Aguilar — artista, director de la Fundació Suñol
Joan Rabascall — artista
Joan M. Minguet — historiador de l’art, crític i comissari (UAB)
Enric Franch — dissenyador i responsable del projecte Camins encontrats

Aquesta sessió pretén desenvolupar un diàleg entre els diferents especialistes de la taula i el públic per reflexionar críticament sobre el programa i l’exposició presentada a la Fundació Suñol. Es tracta de fer transparent la pluralitat d’aspectes de l’activitat per després valorar-la.

Cada ponent hi aportarà el seu punt de vista i la seva experiència i l’intercanvi ha de servir per veure els punts forts i febles de l’experiència, per aprofundir en la temàtica i millorar, si s’escau, les noves convocatòries d’exposició. La reflexió conjunta i la confrontació oberta són, sens dubte, objectius fonamentals del projecte.

Compartir