Acto 26: Carmen Díaz Aperturas

Acto 26: Carmen Díaz

Aperturas

27.06.2013 - 07.09.2013

Aperturas sorgeix de l’apropiació del joc dels mots encreuats de la premsa. Es compon de quatre sèries (007ResistirRejillas i Sanguijuelas) que giren al voltant dels mecanismes d’ocultació i que estableixen una relació amb la criptografia. El projecte reflexiona sobre si el fet de no mostrar, eludir coses o deixar-ne d’altres fora pot ser una manera de “veure” el món que ens envolta.

Carmen Díaz Alías (Puigcerdà, Girona, 1984)
Màster en Produccions Artístiques i Recerca (2010) i llicenciada en Belles Arts (2008) per la Universitat de Barcelona. El 2012 participa a l’exposició itinerant dels Premios Injuve para la Creación Joven 2011 que l’AECID organitza pels següents centres culturals d’Espanya a Llatinoamèrica: Centro Cultural de España a Córdoba (Argentina), Centro Cultural de España a Montevideo (Uruguai) i Centro Cultural Parque de España a Rosario (Argentina). El 2011 exposa a la Biennal de Valls – Premi Guasch Coranty 2011, al Museu de Valls (Tarragona); Premios Injuve para la Creación Joven 2011, Muestra de Artes Visuales a Tabacalera (Madrid); FID (Foire Internationale du Dessin), a la Cité Internationale des Arts (París); Foc creuat. Art i ciència al punt de mira, a l’Espai Balcó d’Arts Santa Mònica (Barcelona); Puigcerdà vista pels pintors, al Museu Cerdà de Puigcerdà (Girona). El 2010 participa en Crea + intermediació Producció. Convocatòria de projectes d’arts visuals del Museu de Lleida.

LA BECA
El Nivell Zero de la Fundació Suñol acull diferents propostes de producció i/o difusió d’art contemporani, amb projectes propis i també en col·laboració amb d’altres entitats. En una línia de fort compromís amb la formació i promoció d’artistes joves, el 2009 la Fundació Suñol va signar un acord amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, ​​per a l’atorgament de beques a estudiants postgraduats seleccionats del màster ProdArt, especialitat en Art i contextos intermèdia. La dotació actual de la beca és de 4.000€ i inclou la cessió d’un estudi a la Fundació Suñol durant sis mesos per a la conceptualització i producció del projecte, així com la posterior exposició al Nivell Zero de la Fundació Suñol.

Descarregables

Patrocinadors i col·laboradors

Compartir