Exposició col·lectiva Exterior | Interior

Exposició col·lectiva

Exterior | Interior

18.05.2022 - 27.07.2022

Presentem Exterior | Interior, l’adaptació expositiva del projecte digital Va començar amb l’aigua, comissariat per Alexia Medici i que es va presentar durant el 2021 en format online a la plataforma Shortcut de la Fundació Suñol. Amb la voluntat de reflexionar al voltant de la memòria històrica i la creació contemporània, la comissària va proposar un model de ruta autoguiada en deu localitzacions dels districtes de Sants-Montjuïc i Les Corts.

L’exposició reuneix tots els treballs dels artistes implicats en el projecte, inicialment presentats online. El format expositiu permet mostrar la riquesa dels relats que s’hi plantegen, així com posa de manifest com el projecte ha teixit vincles entre diferents entitats i organitzacions del territori amb artistes nacionals i internacionals.

Artistes: Logan B. Fields (Estats Units), Ely Daou (Líban), Rebecca Lyne (Regne Unit), Lizette Nin (República Dominicana), Rubén Verdú (Veneçuela), Sergi Aguilar, Teresa Gancedo, Marc Larré, Josep Miracle (Espanya).

INAUGURACIÓ: Dimecres 18 de maig a les 19:00h

Compartir