Esther Rodríguez-Barbero O-brim! We Can Dance

Esther Rodríguez-Barbero

O-brim! We Can Dance

16.11.2019, 19:00h

We Can Dance és un acte de celebració, és un solo acompanyat o, més bé, una invitació al ball o potser, perharps, també una discoteca. Aquesta peça és un joc escènic que fa un recorregut entre allò possible i allò prohibit a través de lleis que regulen o prohibeixen l’acte de ballar en diferents llocs, qüestionant on estan els límits propis i aliens. Part d’aquest primer pas que es dona abans de veure’ns ballant. Una vegada que comença, és difícil parar-lo, t’endinses en el moviment, en aquest tic de la pista de ball. En quin moment un moviment es converteix en ball? Què passa quan es dona en llocs on està prohibit?

 

Creació: Esther Rodríguez-Barbero

Música: Lautaro Reyes

Amb la col·laboració de: La Caldera Barcelona, Centro Danza Canal (CDC), L’Estruch Fábrica de Creación de las Artes en Vivo Sabadell, LEAL.LAV, Certámen Coreográfico Madrid, apass Bruselas, Comunidad de Madrid.

 

Esther Rodríguez-Barbero. Creadora escènica, performer i arquitecta. Es forma en dansa contemporània paral·lelament als estudis d’arquitectura. Treballa en la investigació a través de la pràctica artística. El seu treball es mou entre la coreografia, la performativitat i l’arquitectura, emprant principis associats a aquestes disciplines per dissenyar pràctiques espacials i socials. Aquestes proposen revisitar hàbits i comportaments com estratègia coreogràfica per expandir l’espai performatiu. Investiga el context d’a.pass (The a.pass Research Center) a Bruselas. Els seus darrers treballs han sigut Guided Tour (Artistes en Residència 2018, La Casa Encendida-CA2M Centro de Arte Dos de Mayo), We Can Dance (Antic Teatre, Centro Danza Canal, La Caldera, L’Estruch, Leal.Lav 2017-18), The Manual: On Ways To Inhabit a Table (Decoratelier, a.pass, Brussel·les 2018).

Inaugurem una nova seu al districte de les Corts, a la històrica Galeria 2. Reserva de la Col·lecció Josep Suñol des dels anys 80 i lloc de residència de diferents artistes, es tracta d’un emplaçament important en la nostra trajectòria que ens connecta amb els inicis per desplegar un projecte de futur.

Amb motiu de la reobertura celebrem unes jornades de presentació del nou local amb activitats per experimentar diferents maneres d’habitar l’espai buit. Comptarem amb projectes específics de Luis Bisbe, Miralda, Mònica Planes, Esther Rodríguez-Barbero, Anna Irina Russell i Sara Fontán.

Veniu a activar el nou espai!

Patrocinadors i col·laboradors

Compartir