Acte 23: Ricardo Trigo Fácil. Complicar en discurso, sin el ni un

Acte 23: Ricardo Trigo

Fácil. Complicar en discurso, sin el ni un

09.05.2012 - 23.06.2012

S’estableix un joc de relacions de control: el que exerceix la imatge sobre l’artista –condicionant-lo-, el del text sobre la imatge –alterant-la- i el de l’artista sobre una audiència -com a autor-manipulador del contingut. Amb els seus treballs, Trigo posa en qüestió la correspondència entre les coses i el seu nom –fonament del que anomena “el joc de l’art”-, mitjançant estratègies que deixen l’espectador descol·locat, com l’aparició inesperada de formes abstractes entre imatges aparentment racionals.

Inclou el vídeo Com un llum!, guanyador de la quarta edició de la beca convocada pel centre Can Xalant de Mataró i la Fundació Suñol, destinada a la producció i exposició d’un projecte de vídeo.

Ricardo Trigo (Palafrugell, Girona, 1980). Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2008) i màster en Investigació i Producció Artística per la Universitat de Barcelona (2011). Ha obtingut diverses beques, entre les quals Madrid Procesos 2007, Beca d’Investigació Can Felipa 2008, Beca d’Exhibició de l’Espai d’Arts Roca Umbert 2009, així com ajudes a la producció artística de Girona 2009. Ha exposat individualment a L’Estruch de Sabadell (2009) i a l’Espai d’Arts Roca Umbert de Granollers (2010) i, col·lectivament, a diversos espais i galeries de Catalunya, Tenerife, València o Finlàndia, entre d’altres.

Articles de premsa

Patrocinadors i col·laboradors

Compartir