Dionís Escorsa El balcó invers

Dionís Escorsa

El balcó invers

El balcó invers són una sèrie de dibuixos realitzats durant els mesos de confinament que mostren el domicili de l’artista sense espai exterior: les finestres i els balcons s’han capgirat i ja no aboquen als carrers del raval de Barcelona sinó a una multiplicitat d’interiors en els quals la realitat natural i sociopolítica esdevé una presència fantasmagòrica.

El pis s’ha convertit en un contínuum infinit de compartiments comunicants, on espectres emmascarats escenifiquen tragèdies desestructurades, tergiversant els significats del lloc, de les identitats i de les memòries culturals.

Shortcut és un programa d’exposició online de treballs específics elaborats per a la nostra web a càrrec d’una selecció d’artistes. En temps de restriccions i distàncies en l’experiència de visita al museu, habilitem una drecera virtual per recolzar la producció artística i generar eines de coneixement, de reflexió i de transformació al voltant del moment present. El cicle Shortcut es nodreix de treballs específics i de material inèdit de diferents artistes per explorar i qüestionar, des d’un posicionament crític, els límits i les potencialitats del propi mitjà digital com a plataforma d’exhibició.

Descarregables

Patrocinadors i col·laboradors

Compartir