El Museu s’apropa

El Museu s’apropa

Accessibilitat

Gent gran

Recurs educatiu

Organitzem una sessió que parteix de l’exposició Vint rostres i tres multituds on parlarem del rostre humà com a record i memòria, però també com a expressió i reflex de l’esser humà.

L’activitat parteix de quatre obres d’art de la Col·lecció Suñol Soler que la educadora durà a la residencia, com si d’una extensió de l’exposició es tractés.  La proposta està organitzada en dues sessions en que treballarem per un costat el tractament del rostre humà tant en obres d’art com en els records que tots tenim a través de la fotografia domèstica, i per l’altre parlarem sobre l’autoretrat a l’art, i per extensió sobre com ens veiem a nosaltres mateixos.

Aquesta és una activitat pensada específicament per a col·lectius de gent gran, amb demència lleu, moderada o sense, i que promou el desenvolupament cognitiu a partir dels records i de l’expressió oral de les vivències dels participants.

On es realitza aquesta activitat?

Al vostre centre, residència o espai. La visita us la farem nosaltres!

Com s’organitza?

S’organitza en 2 sessions d’1h cada sessió, a realitzar amb una setmana de diferència. Els grups han de ser d’un màxim de 8 participants, i per tal de que l’activitat sigui eficient per a tothom, recomanem reservar dues visites pel mateix dia, de tal manera que l’educadora realitzi en un mateix matí dues sessions amb dos grups diferents (p.e. una a les 10h i l’altra a les 11:30h)

Què necessitem?

Durant l’activitat, és necessari comptar amb la presència d’una professional del vostre centre, un projector o televisor on projectar les imatges, una taula o mostrador on poder situar el cavallet i les obres d’art que durem, així com també un espai tranquil on desenvolupar les sessions.

Compartir